Getuigenis van Kees Ondernemer & Evangelist

Morgenochtend 19 februari 2020 om 7:00 weer een bijeenkomst van Andere Zaken In dorpshuis "Apeldoorn"  2e Vlietweg 9  4415 AE  Oostdijk. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.
Deze keer zal Kees spreken over het thema: 'De cultuur van de hemel in je bedrijf'

Hoe het hart van een ondernemer doorwerkt in een organisatie. En hoe hij arme en verdrukte christenen in andere landen helpt met het opzetten van bedrijven.

Een zeer inspirerend en boeiend verhaal. Kom ook!

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Kees is een ondernemer uit de Hoekse Waard. Hij komt als ondernemer in landen die voor het brengen van het evangelie heel moeilijk te bereiken zijn. Daarom noemen we niet zijn hele naam omdat dat gevaarlijk kan zijn en hij in bepaalde landen niet meer welkom is.


Tot woensdagochtend 19 februari 2020! U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Beveland;

Anton, Rien, Joan, Joost en Kees

Aanmelden

Dagelijkse woord

woensdag 27 september 2023 - Titus 2:14

Hij heeft zichzelf voor ons gegeven om ons van alle zonde vrij te kopen, ons te reinigen en ons tot zijn volk te maken, dat vol ijver is om het goede te doen. -- Titus 2:14