Henk Stoorvogel van 4M

Graag nodigen wij u uit voor de bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 22 April 2020 In dorpshuis "Apeldoorn"  2e Vlietweg 9  4415 AE  Oostdijk. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.
KOM OOK VOOR HET EERST OF OPNIEUW! GEEF U GELIJK OP ONDER AAN DEZE MAIL!

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.
Deze keer Henk Stoorvogel met het Thema: "Kom naar beneden"

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Henk Stoorvogel is oprichter en internationaal leider van 4M, een mannenbeweging die bekend staat om haar karakterweekenden en Muskathlons. Daarnaast is Henk als pastor verbonden aan de Vrije Evangelisatie Zwolle (VEZ), waar hij zich voornamelijk richt op spreken en de erediensten.

Henk heeft een passie om mensen te helpen God beter te leren kennen en hun bestemming te vinden. Hij heeft hier een aantal boeken over geschreven, waaronder Jezus Leven, Geboren om te Vliegen, Groeien als een Palm, de 4e Musketier, G-Kracht en de serie bijbelstudieboeken over Bijbelse personen: Onderweg met…

Zowel in Nederland als in het buitenland spreekt Henk regelmatig in kerken en op conferenties en geeft hij masterclasses over spreekvaardigheid.

Op 1 maart 2019 promoveerde Henk aan de Universiteit Twente op zijn dissertatie: 'Moving Sermons - studies into the persuasive effects of preaching.' Op het snijvlak van de communicatiewetenschap en homiletiek onderzocht Henk effecten van communicatie-strategieën in de prediking en de wijze waarop de impact van communicatie versterkt kan worden. Na zijn studie Toegepaste Communicatie Wetenschap (Universiteit Twente) rondde Henk een HBO studie Theologie af aan de Evangelische Theoligische Faculteit in Heverlee, Leuven.

Henk is getrouwd met Ruth en vader van twee dochters en twee zoons. In zijn vrije tijd houdt hij er van om hard te lopen of te fietsen langs de uiterwaarden van de IJssel en de bossen van de Hoge Veluwe of het Dwingelerveld. In 2017, enkele dagen voor zijn veertigste verjaardag, streepte hij het enige item op zijn bucketlist af door de Iron Man van Maastricht te volbrengen. Je kunt Henk volgen op Facebook, Twitter en Instagram.

Aanmelden

Dagelijkse woord

maandag 06 april 2020 - Romeinen 3:21-22

Gods gerechtigheid, waarvan de Wet en de Profeten al getuigen, wordt nu ook buiten de wet zichtbaar: God schenkt vrijspraak aan allen die in Jezus Christus geloven. En er is geen onderscheid. -- Romeinen 3:21-22