Jan van Meerveld

Geweldig we kunnen weer bijelkaar komen!

En deze wil je echt niet missen! Geweldig wat Jan ontdekt heeft, als je eerder geweest bent zal ik je niet hoeven te overtuigen.

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 13 juli 2022  om 7:00 in dorpshuis De Meiboom Krabbendijke.

NIET IN OOSTDIJK MAAR IN DE MEIBOOM IN KRABBENDIJKE.

KOM OOK VOOR HET EERST OF OPNIEUW! GEEF U GELIJK OP ONDER AAN DEZE MAIL!

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.
Deze keer Jan van Meerveld met het Thema: "Door welke lens kijk jij?"

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee!

LET OP!!!  
lOCATIE DORPSHUIS DE MEIBOOM KERKPOLDER 30  4413 GB  KRABBENDIJKE.

Tijdens de aankomende 3 bijeenkomsten zal Jan van Meerveld je meenemen in de wonderlijke werkelijkheid van het unieke potentieel wat in ons DNA verborgen ligt. Het persoonlijke verhaal en de inzichten die je ontvangt tijdens deze lezing kan jouw kijk op je leven en leiderschap voorgoed veranderen…

Ontdek tijdens deze inspirerende sessie welke unieke eigenschappen en talenten je hebt gekregen. Sleutels waarmee jij in je leven en je werk het verschil mag maken!
Inzichten die je leven wel eens in een nieuw perspectief kunnen zetten…

Sleutel 1: De 5 lenzen van leiderschap (gebaseerd op efeze 4).

Ontdek tijdens de eerste bijeenkomst door welke lens jij de wereld in kijkt. Deze lens is jouw gegeven en bepaald jouw stijl van leiderschap en waar jij als mens specifiek oog voor hebt. De eerste sleutel die jouw precies zeggen wie je bent en waar jou bestemming in ligt verborgen.

 

Jan en zijn team hebben  mogen ontdekken welke sleutels (talenten en eigenschappen) aan de mens zijn gegeven. In deze sleutels ontdek je wie je ten diepste bent, wat je te doen hebt en wat jouw authentieke wijze van leiderschap is waarmee jij een positieve impact mag maken op de plek waar jij leeft en werkt.

 

Jan van Meerveld (1979) is getrouwd met Hanneke en samen hebben zij drie kinderen. Al op jonge leeftijd startte Jan zijn eerste bedrijven, waaronder een helikopterbedrijf waarmee hij in 2004 landelijk jong ondernemer van het jaar werd. Na deze periode van zelf ondernemen, is Jan in 2010 Keys gestart. Stichting Keys heeft als doel wereldwijd mensen en organisaties te inspireren en te activeren met geloof en de Keys gedachtegoed en tools. Hij helpt individuen, teams en zowel profit als non-profit organisaties in het ontdekken van hun potentieel. Naast Keys is Jan bij verschillende organisaties betrokken als adviseur of bestuurder.

Aanmelden

Dagelijkse woord

donderdag 30 november 2023 - Prediker 4:12

En iemand die alleen is kan zich niet verdedigen wanneer hij aangevallen wordt, maar met zijn tweeën houd je stand. Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken. -- Prediker 4:12