Jan van Meerveld

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 21 februari 2024 om 7:00. inloop vanaf 6:45 start 7:00 tot 8:30.

Wat een zegen dat we de mogelijkheid hebben om bij elkaar te komen.  Met verwachting dat God er zal zijn.


Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.

Deze keer komt: Jan van Meerveld

Thema: Koninklijk ondernemen.

Jan en zijn team hebben  mogen ontdekken welke sleutels (talenten en eigenschappen) aan de mens zijn gegeven. In deze sleutels ontdek je wie je ten diepste bent, wat je te doen hebt en wat jouw authentieke wijze van leiderschap is waarmee jij een positieve impact mag maken op de plek waar jij leeft en werkt.

 
Jan van Meerveld (1979) is getrouwd met Hanneke en samen hebben zij drie kinderen. Al op jonge leeftijd startte Jan zijn eerste bedrijven, waaronder een helikopterbedrijf waarmee hij in 2004 landelijk jong ondernemer van het jaar werd. Na deze periode van zelf ondernemen, is Jan in 2010 Keys gestart. Stichting Keys heeft als doel wereldwijd mensen en organisaties te inspireren en te activeren met geloof en de Keys gedachtegoed en tools. Hij helpt individuen, teams en zowel profit als non-profit organisaties in het ontdekken van hun potentieel. Naast Keys is Jan bij verschillende organisaties betrokken als adviseur of bestuurder.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van € 25,- euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Geef je gelijk op!


Meer informatie op beveland.anderezaken.nl

Heeft u vraag, idee, tips, opmerkingen of wilt u meehelpen? Laat het ons weten http://beveland.anderezaken.nl/contact

Tot woensdagochtend 21 februari 2024. U bent van harte welkom.

Dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke.


Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Beveland;

Aanmelden

Recaptcha error!
Dagelijkse woord

zaterdag 02 maart 2024 - Spreuken 19:23

Ontzag voor de HEER beschermt je leven, je kunt rustig gaan slapen, er overkomt je niets. -- Spreuken 19:23