Ruben de Jong

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 21 juni 2023 om 7:00.

Wat een zegen dat we de mogelijkheid hebben om bij elkaar te komen.  Met verwachting dat God er zal zijn.


In dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.

Deze keer komt Ruben de Jong

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!
Geef je gelijk op!

Ruben de Jong is onder andere bekend vanwege zijn eerste boek uit 2019: ‘BUIGEN – de kracht van gebed’. Ruben gelooft in de kracht van gebed. Maar eigenlijk is er iets wat nóg dieper op de bodem van zijn hart ligt: discipel van Jezus zijn en discipelen maken. Zijn boek ‘DISCIPEL – Jezus volgen met hart, hoofd en handen’ is vers van de pers. “Ik werd met dit onderwerp op heftige wijzegeconfronteerd, toen mijn eerste geestelijke vader worstelde met het leven en uiteindelijk zelfmoord pleegde. Ik ben me toen gaan afvragen: wie was er eigenlijk voor hem?”

Meer informatie op beveland.anderezaken.nl

Heeft u vraag, idee, tips, opmerkingen of wilt u meehelpen? Laat het ons weten http://beveland.anderezaken.nl/contact


Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig iemand mee!
Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens collega, vriend of kennis mee!

Tot woensdagochtend 21 juni 2023. U bent van harte welkom.

Dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke.


Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Beveland;

Aanmelden

Dagelijkse woord

donderdag 08 juni 2023 - Galaten 2:19-20

Want ik ben gestorven door de wet en leef niet langer voor de wet, maar voor God. Met Christus ben ik gekruisigd: ikzelf leef niet meer, maar Christus leeft in mij. Mijn leven hier op aarde leef ik in het geloof in de Zoon van God, die mij heeft liefgehad en zich voor mij heeft prijsgegeven. -- Galaten 2:19-20

Aankomende bijeenkomsten21 junRuben de JongLees meer