Ad van de Wiel

Woensdagochtend 16 november 2022 om 7:00 weer een bijeenkomst van Andere Zaken In dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.
Deze keer komt  Ad van de Wiel spreken.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast  of introducee mee!

Ad (71 jaar)was jarenlang een succesvol manager in het bedrijfsleven, o.a. directeur bij Hertog ijs. En heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Doordat het verlangen van Ad steeds sterker werd zich in te zetten voor het koninkrijk van God, heeft hij zijn werken in het bedrijfsleven steeds verder afgebouwd. Nu is Ad voorganger, en met zijn kennis van het manegen van bedrijven helpt hij bedrijven als trainer en coach.


Tot woensdagochtend 16 november 2022. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Aanmelden

Recaptcha error!
Dagelijkse woord

zondag 16 juni 2024 - Spreuken 23:4-5

Tob jezelf niet af om rijk te worden, zet dat plan opzij. Zodra je op rijkdom afvliegt, is die al verdwenen. Hij krijgt vleugels, plotseling, en vliegt als een arend weg. -- Spreuken 23:4-5