Ad van de Wiel

Woensdagochtend 16 november 2022 om 7:00 weer een bijeenkomst van Andere Zaken In dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.
Deze keer komt  Ad van de Wiel spreken.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast  of introducee mee!

Ad (71 jaar)was jarenlang een succesvol manager in het bedrijfsleven, o.a. directeur bij Hertog ijs. En heeft hierdoor veel ervaring opgedaan. Doordat het verlangen van Ad steeds sterker werd zich in te zetten voor het koninkrijk van God, heeft hij zijn werken in het bedrijfsleven steeds verder afgebouwd. Nu is Ad voorganger, en met zijn kennis van het manegen van bedrijven helpt hij bedrijven als trainer en coach.


Tot woensdagochtend 16 november 2022. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Aanmelden

Dagelijkse woord

donderdag 30 november 2023 - Prediker 4:12

En iemand die alleen is kan zich niet verdedigen wanneer hij aangevallen wordt, maar met zijn twee├źn houd je stand. Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken. -- Prediker 4:12