Traject voorjaar 2022

Tijdens de aankomende 3 bijeenkomsten zal Jan van Meerveld je meenemen in de wonderlijke werkelijkheid van het unieke potentieel wat in ons DNA verborgen ligt. Het persoonlijke verhaal en de inzichten die je ontvangt tijdens deze lezing kan jouw kijk op je leven en leiderschap voorgoed veranderen…

 

Sleutel 1: De 5 lenzen van leiderschap (gebaseerd op efeze 4).

Ontdek tijdens de eerste bijeenkomst door welke lens jij de wereld in kijkt. Deze lens is jouw gegeven en bepaald jouw stijl van leiderschap en waar jij als mens specifiek oog voor hebt. De eerste sleutel die jouw precies zeggen wie je bent en waar jou bestemming in ligt verborgen.

 

Jan en zijn team hebben vanuit de Bijbel mogen ontdekken welke sleutels (talenten en eigenschappen) aan de mens zijn gegeven. In deze sleutels ontdek je wie je ten diepste bent, wat je te doen hebt en wat jouw authentieke wijze van leiderschap is waarmee jij een positieve impact mag maken op de plek waar jij leeft en werkt.

 

Jan van Meerveld (1979) is getrouwd met Hanneke en samen hebben zij drie kinderen. Al op jonge leeftijd startte Jan zijn eerste bedrijven, waaronder een helikopterbedrijf waarmee hij in 2004 landelijk jong ondernemer van het jaar werd. Na deze periode van zelf ondernemen, is Jan in 2010 Keys gestart. Stichting Keys heeft als doel wereldwijd mensen en organisaties te inspireren en te activeren met geloof en de Keys gedachtegoed en tools. Hij helpt individuen, teams en zowel profit als non-profit organisaties in het ontdekken van hun potentieel. Naast Keys is Jan bij verschillende organisaties betrokken als adviseur of bestuurder.
Terug naar overzicht
Dagelijkse woord

zondag 16 juni 2024 - Spreuken 23:4-5

Tob jezelf niet af om rijk te worden, zet dat plan opzij. Zodra je op rijkdom afvliegt, is die al verdwenen. Hij krijgt vleugels, plotseling, en vliegt als een arend weg. -- Spreuken 23:4-5