Ds van Campen

Graag nodigen we u uit voor de bijeenkomst van Andere Zaken op woensdagochtend 20 september 2023 om 7:00.

Wat een zegen dat we de mogelijkheid hebben om bij elkaar te komen.  Met verwachting dat God er zal zijn.


In dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking.

Deze keer komt Ds van Campen met thema Het koninkrijk en Gods plan.


Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!
Geef je gelijk op!

Ds. Ruud van Campen (58).  Al 33 jaar gelukkig getrouwd met  mijn geliefde mede- uitverkorene en mede- erfgename van de genade van het leven Sandra, vader van 4 kinderen en 6 kleinkinderen.

Inmiddels dienend in mijn vierde gemeente. Begonnen in Goudswaard, daarna Hedel, vervolgens Rotterdam- Zuid en nu in Goes.

Met bijzondere belangstelling voor de puriteinen begonnen, daarna oog gekregen voor de Gaven van de Geest en  vooral ook het Koninkrijk van God. Onlangs studieverlof achter de rug over Tora, Sjechina en Messias: rabbijnse en christelijke exegese.

Koninkrijksdenken.

Bij het mannenontbijt wil ik jullie nader introduceren in wat het brede Bijbelse begrip Koninkrijk van God betekent. Zowel voor nu als voor straks als Jezus terugkomt. In de gereformeerde gezindte is altijd het Verbondsdenken overheersend geweest en het koninkrijk van God zwaar onderbelicht gebleven.  Hoe relevant is het grote Bijbelse thema van het koninkrijk der hemelen? In een tijd waarin aardse koninkrijken tegen koninkrijken strijden. En volk opstaat tegen volk. Hoe vruchtbaar kan dit bijbelse kader zijn, juist in onze (eind)tijd, vlak voor de wederkomst van Christus?

Meer informatie op beveland.anderezaken.nl

Heeft u vraag, idee, tips, opmerkingen of wilt u meehelpen? Laat het ons weten http://beveland.anderezaken.nl/contact


Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig iemand mee!
Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Die kunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens collega, vriend of kennis mee!

Tot woensdagochtend 20 september 2023. U bent van harte welkom.

Dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke.


Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Beveland;

Aanmelden

Recaptcha error!
Dagelijkse woord

zondag 19 mei 2024 - Ezechiel 39:29

Ik zal mijn geest over het volk van IsraĆ«l uitgieten en mijn gelaat niet meer voor hen verbergen – zo spreekt God, de HEER. -- Ezechiel 39:29