Peter Nieuwkerk - Als Goed roept.....

Woensdagochtend 19 oktober 2022 om 7:00 weer een bijeenkomst van Andere Zaken In dorpshuis De Meiboom Kerkpolder 30  4413 GB  Krabbendijke. Inloop vanaf 6:45 we beginnen om 7:00 uur  en eindigen omstreeks 8:30 uur.

Naast een goed ontbijt, bieden wij u een interessant thema voor de overdenking. Als God roept.....
Deze keer komt  Peter Nieuwkerk spreken. Peter Nieuwkerk (49) is getrouwd met zijn zeeuwse Bonnie, heeft 3 kinderen en woont in Bergen op Zoom. In zijn dagelijkse leven is hij directeur-eigenaar van de Budelpack Groep, een onderneming die zich bezig houdt met het verpakken van voedingsmiddelen. In 2019 richtte hij daarnaast een nieuwe onderneming Gastronology op, gericht op het produceren van voedsel op basis van de techniek van 3D food printing, speciaal voor dysfagie-patiënten. Naast deze maatschappelijke baan vormen Peter en Bonnie samen het voorgangersechtpaar van evangelische kerk de Schuilplaats in Bergen op Zoom.

Gun je jezelf deze lezing en neem gezellig een gast mee! Wij vragen een bijdrage van 20 euro per persoon. Diekunt u afrekenen bij binnenkomst of eventueel later overmaken. Neem gerust ook eens een gast of introducee mee!

Tot woensdagochtend 19 oktober 2022. U bent van harte welkom.

Met vriendelijke groet en Gods overvloedige zegen,

Team AndereZaken Beveland;

Aanmelden

Dagelijkse woord

donderdag 30 november 2023 - Prediker 4:12

En iemand die alleen is kan zich niet verdedigen wanneer hij aangevallen wordt, maar met zijn tweeën houd je stand. Een koord dat uit drie strengen is gevlochten, is niet snel stuk te trekken. -- Prediker 4:12